
فروش انواع کارت های ویپ دیجیتال سنگوما
برای استفاده از خطوط شهری و برقراری ارتباط با شبکه و سیستم های ویپ باید از کارت های تلفنی ویپ که امکان ارتباط بین سیستم های آنالوگ شهری و دیجیتال را فراهم می کنند، استفاده کرد.
شرکت سنگوما با بیش از سی سال تجربه در تولید انواع سخت افزارهای مورد نیاز در صنعت ویپ مانند کارت های دیجیتال، کارت های آنالوگ، گیتوی و ... امکان اتصال خطوط شهری را به سیستم های تلفنی تحت شبکه مانند استریسک، الستیکس، ماکروسافت لینک و ... فراهم آورده است. از جمله این سخت افزارها می توان به کارت های تلفنی دیجیتال ویپ E1 سری A100 سنگما اشاره کرد.
برای داشتن صدا با کیفیت عالی و بدون اکو روی سيستم تلفن اختصاصی و يا Open source خود، کارت های A100D و A100DE که مجهز به سخت افزار و الگوريتمهای تاييد شده هستند را انتخاب نمایید. کارت های سری A100 سنگوما با پشتیبانی از لینک E1 روی اسلات PCI یا PCI Express ، بهترین کیفیت را در انتقال صدا و دیتا فراهم می کنند، در ضمن کلیه کارت های AFT شرکت Sangoma از اینترفیس PCI یا PCI Express مشابه استفاده میکنند که با تمامی مادربردهای موجود در بازار سازگار است.
انواع کارت های ویپ دیجیتال سنگما
کارت تلفنی Sangoma A101، شامل A101، A101D، A101E، A101DE
کارت تلفنی Sangoma A102، شامل A102، A102D، A102E، A102DE
کارت تلفنی Sangoma A104، شامل A104، A104D، A104E، A104DE
محصولات سنگوما را می توانید از شرکت کاوا ارتباطات هوشمند بزرگترین وارد کننده تجهیزات ویپ در ایران دریافت نمایید.
لینک محصولات سنگما: http://voipshop.ir/brand/sangoma.html
برای مشاوره با کارشناسان یا کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
اطلاعات تماس :
021-88682454
021-4956
فکس : 88583140-021
www.voipshop.ir
www.adminkala.com
آدرس : تهران ، سعادت آباد ، خيابان 38 ام ، کوچه ياس ، بن بست کيميا ، پلاک 3 ، واحد 3
ايميل بخش فروش: Sales@kavatelecom.net
لینک وبلاگ برای توضیحات بیشتر:
http://kavatelecom.com/blog/?p=3078&preview=true
-
تماس بگیرید
-
مراجعه به سایت
-
توافقى
-
- امتیاز فعلی: 0
- کل آراء: 0
-
گزارش اشکال آگهی به مدیریت
-
کد کیو آر این آگهی
-
ذخیره این آگهی بصورت پی دی اف
- 630 بازدید